Allround Monteur Binnnendienst (40 uur)

 

Holland Mechanics B.V. te Purmerend

Zoek jij een baan waarin je elke dag wordt gestimuleerd om technisch en complexe uitdagingen aan te gaan? Wil jij machines bouwen voor de wereldmarktleider van wielbouwsystemen? Dan is deze functie als Monteur binnendienst een schot in de roos!

WIE ZIJN WIJ?

Wij worden gedreven door complexiteit en zijn wereldmarktleider op het gebied van wielbouwsystemen.  Samen met onze dochteronderneming in China opereren wij internationaal met een wereldwijd servicenetwerk. Ons team levert machines voor de productie van fiets- en motorwielen aan o.a. Gazelle, Giant, Honda en BMW.  Innovatie zit ons in het bloed, gaaf als je meedenkt hoe we elke dag weer kunnen vernieuwen en verbeteren. Dit geldt ook voor jouzelf; wij stimuleren enthousiast de ontwikkeling van ieder teamlid.

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?

Als monteur binnendienst ben je verantwoordelijk voor de te leveren wielbouwmachines en het efficiënt monteren en opbouwen daarvan volgens de geldende kwaliteitsnormen. Samen met de productieleider start je de dag met het doornemen van je werk, aan het einde van de dag evalueer je dit samen. Je assembleert, je controleert en regelt complexe machines in. Je kunt problemen goed analyseren en je weet voorstellen te doen voor verbetering. Tevens zorg je voor een goede opvolging van de planning en geef je problemen tijdig aan.

WIE ZOEKEN WIJ?

Je herkent je helemaal in ons bedrijfs DNA: Innovation, Teamwork, Quality & Passion. Jij krijgt energie als alles soepel en volgens de planning verloopt. Je bent een teamplayer en maakt makkelijk contact met de mensen om je heen. Ad hoc werkzaamheden maken dat je je werk lekker afwisselend vindt. Maar ook belangrijk:

 • Je hebt een technische mbo/hbo-achtergrond (WTB / Electronica).
 • Je hebt relevante werk ervaring.
 • Je bent bereid tot incidenteel reizen.
 • Kennis van vreemde talen is een pré.
 • Je bent zelfstandig en pro-actief ingesteld.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTE?

 • Een baan in een innovatief internationaal bedrijf
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een familiebedrijf met korte informele lijnen
 • Passie voor techniek
 • Een prettige werksfeer; we doen het samen!
 • Een net salaris
 • Mogelijkheid op winstuitkering
 • Gloednieuw pand in aanbouw

WORD JIJ AL ENTHOUSIAST ?

Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse in deze baan, reageer dan direct! Met inhoudelijke vragen betreffende de functie kan contact worden opgenomen met Patrick van Raaphorst via pvraaphorst@hollandmechanics.com.

Wij vertellen je graag meer, en hebben zin om kennis met je te maken!

Medewerker onderdelenadministratie (32-40 uur)

 

Holland Mechanics B.V. te Purmerend

Zoek jij een veelzijdige functie waarin je zelfstandig te werk mag gaan? Heb jij daarnaast een bruisende persoonlijkheid, ben jij flexibel en klant- en servicegericht? Dan is deze functie een schot in de roos!

WIE ZIJN WIJ?

Wij worden gedreven door complexiteit en zijn wereldmarktleider op het gebied van wielbouwsystemen. Samen met onze dochteronderneming in China opereren wij internationaal met een wereldwijd servicenetwerk. Ons team levert machines voor de productie van fiets- en motorwielen aan o.a. Gazelle, Giant, Honda en BMW. Innovatie zit ons in het bloed, gaaf als je meedenkt hoe we elke dag weer kunnen vernieuwen en verbeteren. Dit geldt ook voor jouzelf; wij stimuleren enthousiast de ontwikkeling van ieder teamlid.

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?

Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van de onderdelenverkoop. Naar aanleiding van de aanvraag  maak je offertes van slijt- en reserveonderdelen en verwerk je de orders die daaruit voortvloeien. Je zorgt ervoor dat de onderdelen op tijd geleverd worden en je informeert de klanten hierover. Uiteindelijk zorg je voor een goede afhandeling van reparaties en garantiegevallen en factureer je de (geleverde) orders. Hierbij werk je dagelijks nauw samen met het customer support team, inkopers, (nationale en internationale) service monteurs en magazijnmedewerkers. Het is jouw verantwoordelijkheid om de voortgang van de losse onderdelen verkoop te bewaken.

WIE ZOEKEN WIJ?

Je herkent je helemaal in ons bedrijfs-DNA: Innovation, Teamwork, Quality & Passion.

Je werkt graag in een team en maakt makkelijk contact met onze klanten en de mensen om je heen.

Ad hoc werkzaamheden maken dat je je werk afwisselend vindt. Je houdt van dynamiek en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.  Initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig zijn woorden die goed bij jou passen. In alle drukte weet jij je hoofd koel te houden en kan je goed prioriteiten stellen. Door jouw nieuwsgierigheid ben je op de hoogte van alles wat er speelt. Je weet de sfeer er goed in te houden. Je bent een enthousiast, energiek en positief ingesteld persoon.

Je hebt/bent

 • een relevante MBO+ denk- en werkniveau.
 • accuraat, communicatief sterk en zelfstandig.
 • een klantgerichte instelling.
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een voordeel.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTE?

Een baan in een innovatief internationaal bedrijf met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een familiebedrijf met korte informele lijnen, passie voor techniek en een prettige werksfeer. We doen het samen! Een net salaris. Mogelijkheid op winstuitkering en een gloednieuw pand in aanbouw.

WIL JE DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM?

Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse in deze baan, reageer dan direct! Wij ontvangen dan graag je CV en een duidelijke en aansprekende motivatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Schoorl (Office Manager) via ischoorl@hollandmechanics.com. Wij vertellen je graag meer, en hebben zin om kennis met je te maken!

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.”